Καλύτερες Τιμές

Το συνεργείο μας στο 15ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο Καβαλάρι, διαθέτει όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας ρεζερβουάρ αλουμινίου, παντός τύπου για το φορτηγό σας.
Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την επιλογή των καλύτερων υλικών, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Πληροφορίες Εταιρείας

Η εταιρεία μας κατασκευάζει Ρεζερβουάρ αλουμινίου για λεωφορεία, τρακτέρ, φορτηγά VOLVO, MAN, DAF, SCANIA, MERCEDES, κλπ. Κύριος στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη με βάση την άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναζητούμε συνεργασίες με εταιρείες εκτός των ελληνικών συνόρων.
Στις νέες μας εγκαταστάσεις, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και με την πολυετή εμπειρία μας αποτελούμε εγγύηση ποιότητας κατασκευής για όλα τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε και προσαρμόζουμε σε κάθε όχημα (λεωφορεία, τράκτορες, φορτηγά, συρόμενα, χωματουργικά πυροσβεστικά, κομπίνες, τρακτέρ κ.α. καθώς επίσης και μπαγαζιέρες αλουμινίου) και σύμφωνα με τις απαιτήσεις (διαστάσεις) του κάθε πελάτη και σε μήκη αναλόγως του χώρου του φορτηγού.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τις προτάσεις μας!